Facebook & Google

Første skoledag ble vi informert om en skoletur vi kunne være med til Dublin. Der skulle vi besøke både Facebook og Google. Dette syntes jeg og et par medstudenter hørtes veldig spennende ut!

I Dublin var vi så heldige å få besøke et av hovedkontorene til Google og Facebook. Selv synes jeg Facebook var det som interesserte meg mest. Vi ble tatt imot av Axel Strelow som jobber for Facebook som Partner manager, hvor han er ansvarlig for å bygge strategiske forhold til Nordens største uavhengige reklamebyråer. Han fortalte oss hvordan en vanlig hverdag er for han, hvordan Facebook fungerer og hvordan èn av Facebook´s nye funksjoner, Blueprint, fungerer.

Blueprint – hvor hvem som helst kan lære
Alex fortalte oss om et av Facebook sine nye funksjoner Facebook Blueprint. Facebook Blueprint er et globalt utdanningsprogram som gir mennesker muligheten til å nå sine forretningsmessige mål, en e-læring hvor du kan ta kurs, eksamen og få personlig opplæring. Dette kan du eller bedriften din gjøre helt gratis, når som helst, hvor som helst. Du kan velge mellom fire ulike typer; eLearning, Live, Spotlight og certification, alt ut i fra hvordan du ønsker å lære. Dem har 80 forskjellige kurs, på 10 ulike språk, som gjør det mulig for nesten alle å gjøre det! Dette gjør det mulig for markedsførere å få et mer helhetlig syn på “omnikanal-reisen”, levere mer effektive annonser og forbedre målingens pålitelighet.

Instagram check out & shopping – Fra server til server

One Reply to “Facebook & Google”

  1. Hei! Så gøy å lese at du ble med til Dublin. Gøy at du forklarer hva Facebook Blueprint er. Det er noe som kommer til å bli mer og mer populært. Godt å lese at du hadde det bra og at du lærte noe nyttig! Skulle gjerne likt å lest noe mer. Du har god struktur og bruker underoverskrifter, så du hadde nok klart å skrive en del mer. Det sier jeg fordi det du har skrevet hittil er veldig bra. Lykke til videre med skrivingen. 🙂 – Emeline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *