Mine tanker etter digital markedsføring

Arne sine forelesinger er nå over, han tok oss igjennom digital økonomi og forretningsmodeller. Jeg sitter igjen med mange tanker i hodet, både ting som skremmer meg og som gjør meg enda mer gira på fremtiden. Arne har rett og slett vist oss hvordan fremtiden vil være og hvordan vi burde forberede oss på den. Vi har vært gjennom blant annet nettverkseffekter, transaksjonskostnader, filterbobler, ekkokammer og hvordan skille ut det som er ekte og fake. Dette har vært så utrolig spennende å lære, jeg hadde ikke sittet med så mange tanker den dag i dag om ikke Arne hadde kommet med så mange gode eksempler underveis. Dette vil gjøre meg ekstra oppmerksom til hva jeg leser på nettet og kanskje bruke google powersearch til å hjelpe meg med søkene mine på nett. Det har lært meg å være litt ekstra observant på det som skjer rundt meg i utvikling, hver gang en app gjør en oppdatering, nye ting jeg møter på plattfortjenester og om det jeg leser i nyhetsbildet.

Vi har også lært om de ulike nye muliggjørende teknologiene som roboter og maskinen som kommer til å bli brukt mye i fremtiden. Dette er blant annet VR og AR, 3D-printere, selvkjørt transport og kunstig intelligens. Jeg hadde hørt om mye av dette før, men ikke så utrolig som Arne har fremstilt det. Hvem skulle trodd en 3D printer skulle lage organer til kroppen våres om et par år? Eller at utviklingen av digitalisering skjer så fort at om 3-5 år så har vi kanskje selvstyrt kollektivt over alt? Jeg har virkelig fått opp øynene for framtiden. Jeg har også lært at digitalisering av teknologi kan brukes til å fornye, forenkle og forberede det vi har hvor som helst når som helst. Takke være Arne er jeg spent på framtiden og hva den vil bringe!

2 Replies to “Mine tanker etter digital markedsføring”

  1. Så gøy å lese dine refleksjoner rundt den første delen av kurset!

    Det virker som om du har lært mye og fått et nytt innblikk i teknologi og hvordan den kommer til å påvirke oss fremover.

    Masse lykke til videre i neste del av kurset:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *